Dos intoxicats en un incendi en un pis de Sant Feliu de Llobregat

Una seixantena de veïns han estat desallotjats i poc després van poder tornar al seu domicili.
Dues persones han resultat intoxicades lleus per fum i han estat evacuades pel Sistema d’Emergències Mèdiques, que ha desplaçat cinc ambulàncies, a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. Una tercera persona ha estat atesa pels efectius sanitaris in situ per intoxicació molt lleu per fum.

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 1.47 hores d’aquesta matinada, d’un incendi en un pis d’un edifici al carrer Santa Creu, número 27, a Sant Feliu de Llobregat. Fins al lloc s’han desplaçat 11 dotacions dels Bombers, entre les quals hi havia l’ambulància del Grup d’Emergències Mèdiques. El foc ha afectat totalment el pis 2n 2a i el fum, que s’ha escolat per una esquerda de la paret mitjanera, ha afectat el pis 2n 1a i l’escala de l’edifici del número 29 del mateix carrer.

Com a mesura preventiva s’han desallotjat una seixantena de veïns: 48 de l’immoble del número 27 i 16 del número 29. A les 2.54 hores els Bombers ja donaven el foc per controlat. Els veïns ja han tornat als seus domicilis.

Els Bombers han fet sanejament de façana del pis 2n 2a del número 27 i s’ha sanejat també la paret mitjanera entre els pisos 2n 2a del número 27 i 2n 1a del número 29, que estava esquerdada. Tres vehicles que estaven estacionats han quedat afectats per la caiguda de runa de la façana dels edificis afectats. Fins al lloc també s’hi han desplaçat cinc patrulles del Cos dels Mossos d’Esquadra a més d’efectius de la policia local.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix