Detingut in fraganti un multirreincident per dos robatoris amb força a comerços del Baix Llobregat

En una mateixa nit va intentar entrar a l’interior de dos establiments comercials de Cornellà de Llobregat.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cornellà de Llobregat han detingut un home de 28 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Esplugues de Llobregat, com a presumpte autor de tres robatoris amb força i dues temptatives de robatori amb força a establiment comercial.

La detenció va tenir lloc la matinada del passat divendres 14 de març al centre de Cornellà quan el presumpte autor dels fets es va veure enxampat per la policia mentre intentava accedir a l’interior d’un establiment comercial. El mateix dia dels fets el detingut també va intentar forçar la porta d’un bar ubicat al mateix municipi, per la qual cosa va quedar imputat també per aquest fet. En tots dos casos va emprar el mateix modus operandi, consistent en trencar els vidres d’una de les finestres de l’establiment comercial.

Fruit d’aquesta detenció, els investigadors han pogut relacionar el detingut amb tres robatoris més perpetrats a la població de Cornellà de Llobregat durant els darrers dies. Concretament, se’l relaciona amb tres fets que van tenir lloc el passat 9 de febrer. Aquests fets van succeir en una franja temporal i amb una proximitat molt escassa. En tots tres comerços, les càmeres de seguretat van enregistrar l’autor dels fets que va resultar ser la mateixa persona.

Es dóna la circumstància que l’home sempre accedia als establiments comercials trencant una de les finestres de vidre o utilitzant una pota de cabra. En total se li han acabat imputant cinc robatoris en establiments comercials. El detingut, amb antecedents policials per fets similars, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix