Detenen un presumpte atracador de taxistes del Baix Llobregat

La Policia Municipal de Gavà l’ha identificat com a veí de Castelldefels i de nacionalitat marroquina.
Agents de la Policia Municipal de Gavà han detingut aquesta matinada el presumpte autor de robatoris a diferents taxistes del Baix Llobregat, tres d’ells al terme municipal de Gavà entre el 7 i el 10 de març.

La detenció s’han produït a les 3.45 hores d’aquesta matinada per part d’agents que realitzaven tasques de vigilància de paisà amb vehicle policial. Els policies havien estat informats en una reunió conjunta entre Policia Municipal i Mossos d’Esquadra de la descripció d’un individu com a pressumpte autor de diferents robatoris amb violència i intimidació a diferents taxistes del Baix Llobregat. Una descripció que s’acompanyava d’una fotografia del presumpte atracador.

Els agents van observar a la cantonada dels carrers de Sant Lluís i de Mare de Déu de Montserrat, dos taxis, un d’ells creuat al carrer i al seu costat una persona amb un ganivet de grans dimensions, que coincidia amb les característiques de l’individu descrit.

La detenció es va fer efectiva després d’una persecució per diferents carrers de la vila i l’intent d’agressió per part del detingut contra un dels agents. Quan l’altre agent va fer la intenció de treure l’arma reglamentària, l’individu va llençar el ganivet a terra i va sortir novament corrent. En ensopegar, els policies el van reduir i posteriorment el van traslladar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Gavà.

Sobre el detingut constava una ordre de recerca, detenció i presentació per delictes de robatori amb violència i intimidació. També li consta quatre ressenyes més per delictes, contra l’ordre públic, robatori amb violència i intimidació, i robatori de vehicle a motor. Els últims atracaments a taxistes, sempre armat amb el ganivet, els va realitzar entre el 7 i el 10 de març a diferents punts del terme municipal de Gavà.
El detingut està detingut a l’ABP de Gavà i demà passarà a disposició judicial.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix