Detenen dos multireincidents per dos furts a hotels del Baix Llobregat

Els arrestats acumulen més de setanta antecedents policials per fets de la mateixa tipologia delictiva

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir el 19 de setembre, dos homes de 36 anys per dos furts de maletes en dos establiments hotelers de Castelldefels i Sant Esteve Sesrovires.

La investigació es va iniciar el 13 de setembre quan els agents de la comissaria de Martorell van tenir coneixement d'un furt en un hotel de Sant Esteve Sesrovires. El client va patir la sostracció al descuit d'una maleta mentre es trobava fent gestions a la recepció de l'hotel. Gràcies a les gestions d'investigació i a les imatges recollides per les càmeres de seguretat, els agents van aconseguir identificar el vehicle dels autors dels fets.

200524 f ndp 049 rpmn detinguts in fraganti dos homes quan robaven dins un domicili a sant cugat del valle s

El 19 de setembre, els investigadors van localitzar el vehicle i els presumptes autors del furt al municipi de Castelldefels, a les rodalies d'un hotel. En el marc de l'escorcoll, els agents van localitzar objectes del furt investigat de Sant Esteve Sesrovires. Finalment, davant les evidències, van detenir els dos homes. Un cop a comissaria, els investigadors van esbrinar que havien comès un furt d'una maleta a un client de l'hotel de Castelldefels on es van localitzar els detinguts. Cal esmentar que entre els objectes que duien en el moment de la detenció hi havia part dels objectes sostrets al client.

Els arrestats, que acumulen més de setanta antecedents policials per fets de la mateixa tipologia delictiva, van passar a disposició judicial.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Sant Boi de Llobregat

Es posa en marxa el projecte Sant Boi Respira + Verd (SBR+V)

Amb un pressupost global de més de 4 milions d’euros hi ha previst la creació de quatre parcs nous i la renovació d’altres espais verds de la ciutat,…
1353

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix