Recuperen a Sant Andreu de la Barca més d’un milió d’euros en tabac

El material estava en 93 caixes a l’interior d’una furgoneta sostreta uns dies abans a Sant Boi de Llobregat

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van recuperar, el 10 de setembre, una furgoneta carregada de 93 caixes de tabac sostret.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 11 hores, quan els agents van localitzar estacionada a Sant Andreu de la Barca, gràcies a l’avís del propietari, una furgoneta sostreta uns dies abans a Sant Boi de Llobregat. Els agents van inspeccionar l’interior de la furgoneta i van localitzar una gran quantitat de caixes de cartró que no eren propietat del titular del vehicle. Aquestes caixes estaven plenes de tabac d’una coneguda marca internacional.

Gràcies a les gestions dels agents de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la comissaria de Martorell es va aconseguir ubicar el lloc de la sostracció d’aquestes caixes, una àrea de servei de l’autopista A-2 al terme municipal de Jorba (Anoia). Els fets havien ocorregut la mateixa matinada del 10 de setembre. El material recuperat, que ascendeix a més d’1.132.000 euros, va ser retornat a l’empresa propietària. Continuen les gestions d’investigació i no es descarten detencions.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Sant Boi de Llobregat

Es posa en marxa el projecte Sant Boi Respira + Verd (SBR+V)

Amb un pressupost global de més de 4 milions d’euros hi ha previst la creació de quatre parcs nous i la renovació d’altres espais verds de la ciutat,…
1353

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix