Desmantellades dues festes ‘rave’ a Viladecans i Gavà

Els Mossos d’Esquadra van denunciar administrativament els seus organitzadors i van comissar els aparells de música i material divers

Els Mossos d’Esquadra van tenir molta feina la matinada del diumenge 15 de setembre. La seva actuació policial va permetre impedir i desmantellar dues festes ‘rave’ il·legals als municipis baixllobregatins de Viladecans i Gavà.

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, la primera es pretenia celebrar en una nau pròxima a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat -propietat d’AENA- al municipi de Viladecans. Un espai que no tenia un ús regular de les seves instal·lacions per part de la companya, i que els organitzadors el volien utilitzar per fer una festa ‘rave’ il·legal.

5ff03a8a4ba32

Els Mossos d’Esquadra de seguretat ciutadana van poder localitzar el lloc. Al voltant de les 00:30 hores de la matinada, diverses patrulles van actuar ràpidament quan encara s’estava fent els preparatius i havia només un centenar de persones en el seu interior. No va haver-hi incidents i es van poder desallotjar del recinte a a més d’identificar els seus responsables.

Unes cinc hores després, una nova patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos d’Esquadra va detectar que s’estava preparant una nova festa ‘rave’ a l’antiga caserna militar de Can Torelló a Gavà -en desús i de propietat municipal-.

77660398Master

Després de rebre els reforços policials van poder actuar desallotjant una cinquantena de persones -amb la col·laboració de la Policia Local de Gavà-. A més, van identificar els seus responsables, que van resultar ser els mateixos que havien intentat celebrar la festa a Viladecans hores abans. Els agents de la policia catalana els van denunciar administrativament i, paral·lelament, es van comissar els aparells de música i material divers. Tampoc va haver-hi incidents.  

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)-Arxiu-Wikiloc

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Sant Boi de Llobregat

Es posa en marxa el projecte Sant Boi Respira + Verd (SBR+V)

Amb un pressupost global de més de 4 milions d’euros hi ha previst la creació de quatre parcs nous i la renovació d’altres espais verds de la ciutat,…
1353

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix