Quatre detinguts per intent de robatori en una nau logística de l’aeroport

Els Mossos d’Esquadra van protagonitzar una presecució amb els lladres per carretera

Els Mossos d'Esquadra van poder detenir, la matinada del dissabte 14 de setembre, a quatre persones després d'un intent de robatori en un magatzem logístic prop de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat i una persecució per carretera amb conducció temerària a l'entorn de la capital catalana.

Els detinguts, segons Euroap Press, portaven un vehicle 4x4 que havia estat robat, i no van fer cas als avisos dels agents policials perquè paressin la fugida. Les quatre persones van fugir del lloc dels fets, sense que poguessin consumar el robatori que presumptament estaven cometent, i van ser interceptats més endavant per agents de la policia catalana després de la persecució.

un dels detinguts pels mossos d esquadra al vendrell

El magatzem que presumptament van intentar robar està situat en una zona de logística pròxima a l'Aeroport de Barcelona, on abunden les empreses que es dediquen al comerç internacional amb base en aquesta infraestructura, apunta la policia. Els Mossos d'Esquadra han explicat que alguns delinqüents usen cotxes robats per a estampar-los contra els locals que tenen intenció de robar i així accedir en al seu interior.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Sant Boi de Llobregat

Es posa en marxa el projecte Sant Boi Respira + Verd (SBR+V)

Amb un pressupost global de més de 4 milions d’euros hi ha previst la creació de quatre parcs nous i la renovació d’altres espais verds de la ciutat,…
1353

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix