Detingut per col·locar una càmera en un vestidor de l’Escola Llor

Una alumna del centre educatiu la va trobar dilluns a la tarda i els seus pares ho van denunciar als Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home, de 19 anys, acusat de col·locar una càmera de gravació als vestidors de la piscina de la Fundació Llor de Sant Boi de Llobregat. Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, per fonts policials, una alumna del centre educatiu la va trobar dilluns a la tarda i els seus pares ho van denunciar als Mossos d’Esquadra. Previament, l'escola ja ho havia comunicat a la policia. 

El centre va acomiadar a l’home, que era un monitor de la piscina un cop hauria reconegut els fets. El centre va fer un comunicat intern (famílies i cos docent) per informar de la situació i posar-se a disposició de les famílies per resoldre qualsevol inquietud que pogués generar aquest succés. La Policia Autonòmica de Catalunya ha iniciat una investigació per esclarir els fets. El cas està sota secret de sumari.

El comunicat escolar

Benvolgudes famílies:

Ahir a darrera hora de la tarda, alumnes de natació sincronitzada van alertar de l'existència d'una càmera en un dels vestidors de piscina. A hores d'ara, aquesta càmera s'ha lliurat als Mossos d'Esquadra, per tal que puguin procedir a la investigació del cas.

L'Escola immediatament ha activat el protocol per tal de col·laborar en l'aclariment dels fets i, en haver obtingut la confirmació de l'autor, ha presentat avui mateix una denúncia per a aquests fets davant dels Mossos d'Esquadra.

Lamentem profundament aquest succés i us informem que adoptarem totes les mesures necessàries per tal d'evitar que un fet així pugui tornar a passar, al mateix temps que restem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol inquietud que ens podeu traslladar.

Atentament,

Fundació Llor

 

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
488

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix