Set incendis a la via pública provoquen ‘un infern de foc’ a Sant Boi

El foc ha afectat aquesta matinada vehicles, motocicletes, mobiliari urbà, dos blocs de pisos així com una casa unifamiliar

Matinada d’avui molt moguda la que ha viscut Sant Boi de Llobregat. Els Bombers de la Generalitat han hagut de fer fins a set serveis per apagar diversos incendis a la via pública del municipi del Baix Llobregat per una o unes persones que encara no s’han pogut identificar, i que ha convertit el municipi en un ‘autèntic infern de foc’.

contenidors cremats ok

El malson ha començat amb un avís a les 03:12 hores, per una incidència a la ronda de Sant Ramon. Els bombers han hagut d’apagar un contenidor que cremava i que ha afectat un cotxe estacionat al costat. A la mateixa hora, i al carrer Joaquim Rubió i Ors, ha cremat un tendal.

Tres minuts després, els bombers han hagut de desplaçar-se al carrer Riera Basté per apagar un foc que ha afectat dos para-sols i diverses cadires d’una terrassa d’un establiment de restauració. Poc després, a les 03:22, al carrer Raurich, diverses motos, un cotxe i els tubs de serveis d’una façana d’un edifici també han estat afectats per un foc.

GPcsLq4agAAksD0

A les 03:31 hores, al carrer Pompeu Fabra, han cremat sis motocicletes, segons Bombers de la Generalitat. Els residents d’un bloc de pisos s’han hagut de confinar als seus habitatges i al terrat. Hi ha hagut l’afectació de tubs i cables de la façana. Alguns pisos van quedar afectats pel fum, sobretot els dels baixos, situats a sobre de la filera de motos cremades. Es van fondre persianes, finestres i cortines. Un matrimoni d'edat avançada va haver de marxar a dormir amb uns familiars.

Els incendis no s’han aturat, i a les 03:34 hores, al carrer de la Plana, han cremat nou motocicletes més, amb afectació d’un cotxe i una façana d’una casa unifamiliar. Finalment, al voltant de les 04:00 hores, ha cremat un contenidor al carrer Anselm Clavé.

bombers crema contenidors

447889332 7640950839327969 2129700332576606652 n

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, els Mossos d’Esquadra ja han obert una investigació per esclarir els fets i identificar l’autor o autors dels incendis que tot indica han estat provocats. 

Redacció / Foto: Arxiu-Bombers Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix