Detenen al Prat tres lladres després d’una espectacular persecució policial

Havien sostret divers material, sobretot electrònic, de l’interior de vehicles en un pàrquing de Viladecans

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir dimarts, 4 de juny, tres persones que van ser autores de diversos robatoris en l’interior de vehicles en un pàrquing de Viladecans. Una detenció que es va produir després de protagonitzar una espectacular fugida que va acabar al Prat de Llobregat.

Els fets van passar al voltant de les 16 hores, quan una patrulla policial de paisà va observar tres homes a l’interior d’un cotxe que els van fer sospitar. En intentar aturar el vehicle, aquests van accelerar bruscament i van fugir. Els mossos van decidir seguir-los i, paral·lelament, van demanar més suport policial.

Mossos 2

La persecució dels homes va acabar al polígon industrial Mas Blau del Prat de Llobregat quan van aturar el vehicle i el van deixar en punt mort, topant amb el cotxe policial, i van decidir fugir corrent -cada un en una direcció diferent-. Es va iniciar, aleshores, una intensa recerca que va acabar feliçment després de ser detinguts pels Mossos d’Esquadra. A l’interior de vehicle es van trobar diverses motxilles amb material, principalment electrònic, que havien robat en un pàrquing de Viladecans.

Marçal Fontanals / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
489

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix