Sergio: “S’ha fet justícia, però mai ens tornarà la Yaiza”

El pare de la nena de 4 anys assassinada per la seva mare a Sant Joan Despí el 2021 ha agraït en una carta adreçada a la petita que les "mentides" no hagin "tingut cabuda en la sentència"

Sergio, el pare de la nena de 4 anys assassinada per la seva mare a Sant Joan Despí el 2021 ha agraït en una carta adreçada a la petita que les "mentides" no hagin "tingut cabuda en la sentència", segons avança l’ACN. Al text, el pare confessa que les últimes setmanes, amb el judici a l'Audiència de Barcelona, "han estat molt dures" i que ha deixat "una mica de banda" la promesa de tirar endavant que va fer a la seva filla al cementiri. "Ho tornaré a intentar, t'ho prometo. Espero que a partir d'avui sigui una mica menys difícil, quan ja sabem la decisió del jutge", afegeix. La carta acaba afirmant que amb la sentència "s'ha fet justícia, tot i que la justícia mai ens tornarà la Yaiza."

780 0008 6289576 843f233ba5713ba5967e644462a35530

"Durant molt de temps vaig seguir somiant que un dia obriria els ulls i et tornaria a veure com si tot plegat hagués estat un malson", relata el pare de la nena en un dels passatges de la carta. "Per no despertar del somni em vaig passar mesos i mesos sense obrir la porta de la teva habitació. Però tot això ja ho saps. N'hem parlat al cementiri cada cop que canvio les fors", explica.

Captura de pantalla 2024 05 30 a las 7.27.19

Al text el pare de la nena també dona les gràcies al jutge i al jurat popular, "que va acudir dia a dia a escoltar una història de pura maldat, que ha deixat trencada tota una família". També dona les gràcies als testimonis, en especial a l'àvia materna de la nena. "Conchi, sé que la teva vida també es va trencar aquell dia i t'agraeixo moltíssim que hagis defensat la memòria de la teva neta", afirma.

Finalment, també dona les gràcies al fiscal, als seus advocats i a la seva psicòloga, que se li ha fet "imprescindible" tot aquest temps.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
488

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix