Denunciat un home que abocava sense control neumàtics a Sant Boi

Les sancions econòmiques administratives contemplades per una gestió inadequada de residus van dels 1000 a 10.000 euros de sanció

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un veí de Barcelona, de 35 anys i de nacionalitat marroquina, per abocaments descontrolats de neumàtics a l'aparcament d'un centre comercial de Sant Boi de Llobregat.

200302 NdP 026 F2 Mossos dEsquadra

A finals del mes de gener passat, la Unitat de Medi Ambient va tenir coneixement de l'abocament fora control dels neumàtics, sempre de nit i amb una freqüència quasi diària, i amb aquesta informació els agents van dissenyar un operatiu destinat a identificar els autors de l'abocament. Fruit d'aquest operatiu policial es va identificar el presumpte autor de l'abocament descontrolat, motiu pel qual se'l va denunciar. A continuació, l'URMA va continuar les indagacions relatives a l'origen d'aquests pneumàtics fora d'ús, fins a localitzar un taller de reparació de vehicles ubicat a Barcelona que era on el finalment denunciat carregava els neumàtics. L'empresa ha estat expedientada per gestió irregular de residus, ja que aquests neumàtics s'haurien d'haver portat a un gestor de residus autoritzat.

200302 NdP 026 F3 Mossos dEsquadra

El taller s'enfronta ara a sancions d'entre 1.000 i 10.000 euros. Des del cos de Mossos d'Esquadra recorden que l'acumulació incontrolada de neumàtics pot comportar una greu afectació al medi ambient en cas d'incendi.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix