Detingudes dues passatgeres en l'Aeroport amb 17 kg de cocaïna

Intentaven entrar a Espanya amb la droga amagada en els seus abrics

 

Efectius del Servei Fiscal de la Guàrdia Civil de l'Aeroport Barcelona-el Prat i l'Agència Tributària, van detenir a dues germanes de nacionalitat peruana, de 38 i 30 anys d'edat respectivament, quan intentaven entrar a Espanya amb més de 17 kg de cocaïna.

Les passatgeres, que van ser interceptades en la T-1 de l'aeroport, havien arribat a Barcelona en un vol procedent de Lima (Perú) i transportaven la droga distribuïda en els equipatges d'ambdues, embolicada en paquets i amagada en el doble fons d'uns abrics, tractant de sortejar el control fiscal dels agents i consumar el seu accés a Espanya amb aquesta quantitat d'estupefaent.

FOTO 2

‘Després d'analitzar amb reactius la substància que es trobava a l'interior dels paquets, un total de 17.389 kg, va donar resultat positiu en cocaïna, motiu pel qual les dones van ser detingudes com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues. Les diligències juntament amb les detingudes van ser posades a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 del Prat de Llobregat.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix