Tres detinguts per dos robatoris amb força en domicilis de Sant Boi

Dos dels arrestats van ingressar a la presó i el tercer va ingressar al Centre d’Internament d’Estrangers.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Boi de Llobregat van detenir tres homes, un de 35 i els altres dos de 26 anys, de nacionalitat georgiana i sense domicili conegut, com a presumptes autors de dos robatoris amb força.

Les detencions va tenir lloc el passat 5 de novembre, poc abans de les dotze del migdia, quan una patrulla d’investigació, que participava en un dispositiu de prevenció de robatoris a interior de domicilis de Sant Boi de Llobregat, va detectar tres homes que vigilaven diferents immobles del municipi i parlaven constantment entre ells per telèfon mòbil. Els agents van veure que finalment els tres homes intentaven marxar del lloc en un turisme motiu pel qual van decidir aturar-los. A l’interior del vehicle van trobar joies susceptibles de tenir una procedència il·lícita, diners en metàl·lic i eines emprades habitualment en robatoris.

Les indagacions posteriors fetes per la Unitat d’Investigació van permetre relacionar les joies amb un robatori a interior de domicili que s’havia produït el mateix 5 de novembre, poques hores abans de la seva detenció, en un altre habitatge de Sant Boi de Llobregat.

Cal esmentar que quan els investigadors van analitzar els passaports dels detinguts van concloure que aquests delinqüents tenien una alta mobilitat territorial, donat que els hi constaven fins a 36 entrades i sortides a països europeus com Hongria, Alemanya i Holanda, algunes d’elles fins i tot la mateixa setmana.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l’ingrés a presó de dos dels detinguts i l’ingrés en un Centre d’Internament d’Estrangers per al tercer detingut.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix