Presó per a dos lladres que assaltaven vianants per robar-los rellotges de luxe

Els detinguts, de nacionalitat argentina, simulaven estar de vacances a Barcelona, per cometre els robatoris i s’allotjaven en hotels, fet que dificultava la seva detenció.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Eixample han detingut dos homes, de 44 i 26 anys, i de nacionalitat argentina, com a presumptes autors de dos robatoris amb violència comesos al districte de l’Eixample. Els detinguts haurien assaltat dos vianants als quals els van robar els seus rellotges de luxe que han estat valorats en 32.000 euros.

Les detencions van tenir lloc el passat 15 de setembre després que els agents van localitzar la motocicleta amb la qual haurien perpetrat un dels robatoris. Els investigadors van desplegar un dispositiu policial per localitzar el vehicle després que una de les víctimes apuntés la matrícula de la moto amb la qual van fugir els lladres després de robar-li el seu rellotge.

Els detinguts sempre utilitzaven el mateix modus operandi: viatjaven en motocicleta fins que localitzaven la víctima a la qual volien robar. Aleshores un d’ells s’apropava a ell caminant i amb molta violència li arrencava el rellotge del canell per posteriorment fugir amb la motocicleta de gran cilindrada.

Es dóna la circumstància que l’endemà de la detenció els detinguts tenien previst de volar cap a l’Argentina, on vivien, ja que en l’escorcoll que els agents van realitzar a les habitacions dels hotels on s’allotjaven hi van trobar els bitllets d’avió, a més de la roba i els cascos que haurien utilitzat en els robatoris.

Viladecans, centre d’operacions

Els investigadors sospiten que els detinguts, que no tenen antecedents, haurien vingut a Barcelona a passar uns dies durant els quals perpetraven els robatoris. Tots dos s’allotjaven en habitacions d’un hotel de Viladecans que havien convertit en centre d’operacions des d’on preparaven els assalts.

Fins ara els investigadors els imputen dos robatoris violents però no es descarta que estiguin implicats en més fets. En tots dos casos, els arrestats van assaltar les dues víctimes, de 29 i 81 anys, per darrere i amb molta violència i agressivitat els van arrencar els rellotges de luxe i van marxar del lloc en una motocicleta de gran cilindrada. Els fets haurien passat els dies 16 de juliol  i 20 d’agost. Els detinguts van ingressar a presó després de declarar davant el jutge.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix