Cau un grup criminal especialitzat en cometre robatoris a Sitges

Els cinc detingut, un veí de Gavà, acumulen 54 antecedents policials i per primera vegada el jutge ha dictat una ordre de prohibició d'entrada al municipi costaner.
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Garraf van detenir cinc homes entre 25 i 30 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Barcelona, Gavà i Vilanova i la Geltrú, com a presumptes autors de delictes de robatoris amb violència i intimidació, contra la salut pública i pertinença a grup criminal.
 
Les detencions són fruit d’una investigació iniciada el passat mes de juliol per agents del grup de paisà de la comissaria del Garraf, després de constatar que en les darreres setmanes s’havien produït diversos robatoris amb violència i intimidació al centre de Sitges. Aquests robatoris eren comesos per diversos individus que es dedicaven a oferir droga als turistes i alhora aprofitaven per sostreure’ls objectes personals com carteres i telèfons mòbils. En molts dels casos, les víctimes dels robatoris van patir lesions com a conseqüència de la violència utilitzada pels detinguts.
 
Dispositiu
Amb l’objectiu d’evitar més robatoris així com permetre les identificacions i detencions es va planificar un dispositiu el passat dia 13 d’agost d’acord per tal de poder enxampar els autors dels robatoris. Aquests robatoris sempre es realitzaven en una àrea molt restringida del centre de Sitges i havien creat una sensació d’inseguretat als treballadors i propietaris dels locals d’oci de la zona i a turistes.
 
En el dispositiu van participar agents de la unitat d’investigació, del grup de paisà i seguretat ciutadana de la comissaria del Garraf amb efectius de l’àrea Regional de Recursos Operatius. Aquest va culminar amb la detenció dels cinc presumptes integrants d’aquest grup criminal.
 
Una vegada finalitzat el dispositiu, mentre els agents uniformats i de paisà es retiraven, el nombrós públic que es trobava assegut a les terrasses va aplaudir l’actuació policial. Els cinc detinguts acumulen 54 antecedents per fets similars i després de passar a disposició judicial, el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs i va emetre una ordre de prohibició d’entrada a la localitat de Sitges pels cinc detinguts.
 
Redacció / Foto: Arciu
 
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix