Detenen cinc homes a Castelldefels per robar una botiga de telefonia

La coordinació amb les policies locals del municipi mariner i Gavà va permetre detenir els autors de l'acte delictiu.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de les comissaries de Gavà i Castelldefels juntament amb la Policial Local dels dos municipis van detenir cinc homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a un establiment de Castelldefels. Els detinguts, de nacionalitat espanyola i marroquina, tenen entre 23 i 37 anys i són veïns de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat.
 
Els fets van succeir el mateix 9 d’agost al voltant de les tres de la matinada quan un testimoni va trucar a la Policia Local de Castelldefels per informar-la que uns individus havien trencat l’aparador d’un comerç de telefonia. En arribar a la tenda, els agents de la policia local van comprovar que els sospitosos havien forçat l’aparador i havien accedit a la botiga. Els suposats autors dels fets, en detectar la presència policial, van fugir del lloc amb un turisme a gran velocitat i en conseqüència es va muntar un dispositiu per interceptar-los en el qual van participar els Mossos d’Esquadra de Castelldefels i Gavà i la policia local dels dos municipis.
 
Xoquen amb un vehicle policial
Més tard, el cotxe dels sospitosos va xocar contra un vehicle policial a la carretera de Santa Creu de Calafell, a Gavà, i els cinc ocupants van fugir corrent. No obstant això, tots ells van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a la botiga de telefonia. Alguns dels detinguts portaven guants de treball per no deixar empremtes i diverses peces de roba, com ara bufandes, per evitar ser identificats per les càmeres de seguretat de l’establiment.
 
En l’actuació, tres agents de la policia local de Castelldefels i dos Mossos d’Esquadra van patir ferides lleus. La Unitat d’Investigació de Gavà, que va portar la instrucció del cas, també va inculpar un delicte de conducció temerària, atemptat a agents de l'autoritat i un delicte de danys als detinguts. A més, van confirmar que havien forçat l’accés interior del magatzem de la botiga per agafar diversos telèfons i que el cotxe utilitzat en el robatori havia estat sostret el dia abans a Barcelona.
 
Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs per a tots ells.
 
Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix