Els Mossos detenen in fraganti tres homes robant a Cornellà

Els agents van interceptar els lladres just quan sortien de l'edifici.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cornellà van detenir tres homes entre 27 i 39 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en un domicili de Cornellà de Llobregat.

Els fets van succeir el dia 16 de juliol, al voltant de les 10 hores, al barri del Pedró de Cornellà de Llobregat, en el marc d'un dispositiu preventiu de robatoris a domicilis, on agents de paisà van detectar un home que estava davant un portal amb actitud vigilant i rebent diverses trucades de telèfon de forma continuada.Pocs instants després, un altre home va sortir de l'edifici posant-se en contacte amb el primer individu mantenint una actitud vigilant del carrer, com si aquestes dues persones fessin tasques de vigilància mentre una tercera accedia a una vivenda. El tercer home també va abandonar l'edifici sense arribar a endur-se res del pis segons comprovacions posteriors.

Davant les sospites, els agents van accedir a l'edifici, i en un dels replans de l'àtic van poder veure com una de les finestres que dona accés a un habitatge es trobava forçada i el seu interior tot regirat.

Finalment, els agents van aturar, identificar i escorcollar els tres homes i van comprovar que duien estris susceptibles de ser emprats per cometre robatoris amb força.

Per aquest motiu van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori amb força a interior de domicili.

Els tres detinguts, amb 13 antecedents policials, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix