Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi a Gavà

El foc ha cremat totalment una nau industrial i dues més han resultat afectades per foc i fum, però no hi ha hagut persones ferides ni evacuades.

Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís a les 02.22 hores d’aquesta matinada d’un incendi en una nau industrial al carrer Àtom 23 del Polígon Industrial La Post, de Gavà.

El foc ha cremat completament una nau d’uns 100 m2 de planta de l’empresa Cris Cosmetics SL, que es dedica a l’elaboració de productes de cosmètica capil·lar. Durant l’incendi ha col·lapsat totalment la coberta de la nau sinistrada i el foc ha propagat parcialment a les naus contigües, que han quedat afectades per foc i fum després de col·lapsat parcialment les parets mitgeres de la nau on s’ha iniciat el foc.

Els Bombers de la Generalitat han activat 18 dotacions per aquest servei i han pogut controlar l’incendi pocs minuts abans de les 06.00 hores del matí. Els esforços del dispositiu s‘han centrat en intentar delimitar el foc perquè no propagués lliurement a les indústries annexes.

En el sinistre no hi ha hagut cap persona ferida o evacuada. Els Mossos d’Esquadra, que han treballat al lloc amb set patrulles i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha enviat una ambulància preventiva.

Ara mateix, els equips d’extinció dels Bombers de la Generalitat continuen treballant amb noves dotacions de relleu per refredar els punts calents de l’incendi.

Redacció / Foto: Bombers de la Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix