Detingut un pratenc autor d'un homicidi comès a Mollet del Vallès

Els fets es remunten a l’any 2003 durant l’atracament d’un supermercat del municipi quan un vigilant de seguretat va resultar ferit de mort.

Agents de la Policia de la Generalitat –Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal adscrits a la Unitat Central d'Homicidis i Delictes Sexuals van detenir, ahir a les 23 hores, un home de 35 anys, nacionalitat espanyola i veí del Prat de Llobregat com a presumpte autor d'un homicidi comès l'any 2003.

Els fets es remunten al 18 d'octubre de 2003 pels volts de les 20.45 hores quan dos homes van entrar en un supermercat de Mollet del Vallès i, armats amb ganivets de grans dimensions, van atracar l'establiment i es van endur la recaptació. Durant l'assalt, el vigilant de seguretat va resultar ferit de mort.

Aquella mateixa nit va aparèixer a Santa Perpètua de la Mogoda un turisme sostret amb el qual, presumptament, els dos atracadors, juntament amb un conductor, van desplaçar-se fins al supermercat. Els agents encarregats de fer la inspecció ocular del vehicle van localitzar-hi roba a través de la qual van obtenir el perfil genètic d'un dels assaltants, en aquells moments sense identificar.

Després d'una llarga i complexa investigació que s'ha mantingut durant aquests anys, la Unitat Central d'Homicidis i Delictes Sexuals del cos de Mossos d'Esquadra va poder detenir un dels autors el 15 de juliol passat. Aquesta unitat s'encarrega d'investigar aquells homicidis comesos a Catalunya els quals estiguin sense resoldre.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix