Mor una dona per una aturada cardiorespiratòria a Sant Esteve

L’accident es va produir quan estava a la piscina d’estiu del Complex Esportiu Municipal.

Una veïna del municipi baixllobregatí, de 86 anys, hauria patit una aturada cardiorespiratòria quan es trobava a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal de Sant Esteve Sesrovires, segons ha apuntat el forense, tot i que la causa de la mort està per determinar.

Els fets s’han produït al voltant de les dues de la tarda quan la dona, que estava a la piscina d’estiu, s’ha trobat indisposada. Una socorrista, alertada per la situació, l’ha ajudat a sortir de l’aigua. En un primer moment han parlat de com es trobava però una estona després ha perdut el coneixement i s’ha procedit a practicar-li maniobres de reanimació cardiorespiratòria. S’ha activat el protocol d’actuació per a aquests casos i s’han avisat els familiars.

Fins al lloc, s’han personat els serveis mèdics i patrulles tant de la Policia Local com dels Mossos d’Esquadra, que no han pogut fer res per reanimar-la. També s’han desplaçat fins al Complex Esportiu, l’alcaldessa, Carme Rallo, que ha lamentat l’ocorregut i ha traslladat el condol a la família.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix