Torna el Firesplugues, el gran aparador del comerç local

Una desfilada de moda, principal novetat de la setzena edició que se celebrarà a la rambla del Carme el 9 i 10 de maig.

La setzena Firesplugues, la fira comercial i industrial d'Esplugues, se celebrarà els dies 9 i 10 de maig, a la rambla del Carme. Aquest gran aparador de la diversitat del comerç local de proximitat espera repetir l’èxit de participació de la passada edició, que va celebrar els 25 anys d'aquesta fira biennal, i arribar als vuitanta comerços i empreses representats, xifra rècord en la història d’aquesta cita comercial i lúdica. Per aconseguir-ho, s’han mantingut les bonificacions per als comerciants d’Esplugues, d’un 46% de descompte en els preus dels estands (que, a més, poden abonar-se en dos terminis), i s'ofereix la possibilitat als expositors de compartir estand entre dos, si així ho acorden els interessats.

D’altra banda, per fer la fira més atractiva al públic, enguany s’ha incorporat com a novetat al programa d’activitats d’animació i dinamització una desfilada de moda, a càrrec d’una quinzena de botigues de la ciutat. Tindrà lloc la tarda del dissabte 9, un dels moments de major afluència de visitants, a la plaça Ghandi.

També, com en cada edició, la participació de les entitats d’Esplugues tindrà un paper fonamental per convertir Firesplugues en una gran festa del comerç local. El grup de percussió Drums i el conjunt Bandada de l’Escola Municipal de Música obriran la cercavila inaugural. La Coral Musicorum i les Tambolàs, grup de percussió femení, continuaran marcant el ritme del dissabte. La banda de l’Escola de Música, els Amics del Ball de la Plana i l’actuació de Taller Flamenco animaran la jornada del diumenge.

Una exhibició de la unitat canina i un circuit d’educació vial a càrrec de la Policia Local, activitats de sensibilització ambiental (Un got d’aigua, de l’AMB), les activitats de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBE) i una jornada de networking organitzada per la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues completen el programa.

Primer concurs de fotografia a Instagram #ViulaFira

D’altra banda, aquesta setzena edició, Firesplugues fa el salt a les xarxes socials. L’etiqueta #ViulaFira serà clau per seguir al perfil de Twitter de l’Ajuntament (@ajesplugues) tota l’actualitat sobre aquesta gran cita comercial. I per incentivar la implicació activa dels participants, expositors i visitants, s’ha convocat el primer concurs de fotografia a Instagram. Per optar-ne al premi, un sopar per a dues persones a un dels restaurants de la ciutat que han aconseguit l’acreditació AMED, només cal fer-se seguidor del perfil d’Instagram @firesplugues i pujar fotos de la celebració de la Fira amb el hashtag #ViulaFira. El 15 de juny es donarà a conèixer la imatge guanyadora (bases del concurs).

Redacció / Foto: Ajuntament d’Esplugues

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
79

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix