El Consell de les Dones reivindica el paper de les polítiques d’igualtat als municipis

Considera que en els darrers anys s’ha avançat en la igualtat entre dones i homes gràcies a l’esforç de molts ajuntaments i regidories d’igualtat.

El Consell de les Dones del Baix Llobregat ha realitzat un balanç dels darrers quatre anys –coincidint amb el final de legislatura- per a les polítiques d’igualtat a la comarca. L’organització vol posar de manifest que els avenços produïts en els darrers anys pel que fa a la igualtat entre dones i homes, han estat possibles en part gràcies a l’esforç de molts ajuntaments i regidories d’igualtat, que, fins i tot en temps de crisi, han continuat donant prioritat a les polítiques d’igualtat.

El Consell de les Dones, però, creu necessari continuar avançant en aquests eixos i en les propostes i conclusions sorgides del 4t Congrés. Àmbits com el nou model productiu o els usos del temps, en els que fins ara no s’ha incidit tant a nivell local, esdevenen alguns dels nous objectius per als pròxims anys. Però per a l’assoliment d’aquests i d’altres objectius, considera que és indispensable la renovació del compromís amb la igualtat entre dones i homes del Baix Llobregat i de tots els seus municipis.

Set línies de treball

La coeducació, les identitats, el jovent, els mitjans de comunicació, les violències envers les dones des de totes les seves vessants, l’esport i la salut sexual i reproductiva han estat les línies de treball desenvolupades tant pel Consell de les Dones com pels ajuntaments. Sense oblidar les temàtiques directament relacionades amb els eixos del 4t Congrés de les Dones del Baix Llobregat, celebrat el passat mes de novembre, com són la participació, el lideratge, el nou model productiu, el treball reproductiu i de cura i els usos del temps.

Redacció / Foto: Consell Comarcal Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
79

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix