L’Ajuntament de Gavà millorarà diversos equipaments esportius, escolars i culturals

La inversió serà de 600.000 euros on cal destacar la renovació de la gespa del camp de futbol de can Tintorer, i s’adequarà la Zona Esportiva Diagonal, del Casal Municipal de Cultura American Lake i l’Espai Maragall.

L’Ajuntament de Gavà destinarà un total de 600.000 euros a la millora de les escoles i equipaments esportius gràcies al saldo positiu amb què va tancar el pressupost de 2014. El romanent de tresoreria va ser de prop de cinc milions d'euros, però segons estableix la legislació vigent, s’ha de destinar, en primer lloc, a assegurar el pagament a proveïdors en els terminis legals, i un cop completa aquesta condició, a retornar deute o fer inversions financeres sostenibles. Aquestes inversions són les que s'han pogut dotar amb 600.000 euros. Les diferents obres s’executaran a l'estiu sempre que sigui possible per tal de no interferir en l’activitat i funcionament habitual dels equipaments.

Actuacions

Un terç de la inversió municipal, és a dir 200.000 euros, es destinarà a la substitució total de la gespa artificial del camp de futbol de can Tintorer, on també s’instal·laran 500 seients a la graderia. A la mateixa zona esportiva es renovaran totalment els vestidors de la piscina i es millorarà la instal·lació d’energia solar.

També s’intervindrà a la Zona Esportiva Diagonal, amb la renovació de la il·luminació i la millora dels vestidors del pavelló Jacme March.

Del total de la inversió prevista, 230.000 es destinaran a millores a les escoles públiques de Gavà. El pintat dels espais comuns, la renovació de lavabos, la substitució d’aigüeres, la renovació de façanes i jocs infantils o l’adaptació de les sales de calderes seran les actuacions més comunes.

Finalment s’invertirà en la millora dels equipaments culturals. Al Casal Municipal de Cultura American Lake, es comprarà microfonia i es reposarà el material dels bucs d’assaig, mentre que a l’Espai Maragall, a banda de millorar els equips de so i d’il·luminació, s’adquirirà un projector digital per a la sala d’actes.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
79

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix