Demà entra en funcionament la nova àrea d'esbarjo del parc de la Muntanyeta

Té un total de 2.760m2 de superfície i es la més gran situada en un parc metropolità de l’entorn de Barcelona.

Des de demà, Sant Boi de Llobregat tindrà una nova àrea d’esbarjo al Parc de la Muntanyeta, que serà la més gran de la ciutat i també la millor condicionada. Amb 2.760 m2 de superfície es convertirà en la més gran situada en un parc metropolità de l'entorn de Barcelona. L'àrea està delimitada per una tanca d'1,5 m d'alçada i té accés tant des del carrer de la Muntanyeta com des del camí. Hi ha una font d'aigua, una plataforma d'estada amb bancs i cadires i diversos punts de llum. A més queda integrada en el parc i en l'entorn natural. S'han aprofitat les moreres que hi havia a la zona i se n'han plantat de noves. L'arbrat, de fulla caduca, donarà ombra a l'estiu i deixarà passar el sol a l'hivern.

Un ampli espai per a gossos

A més, la nova àrea permet atendre la demanda dels propietaris i propietàries de gossos de la ciutat de disposar d'espais dignes, amplis i còmodes per a l'esbarjo i la socialització dels animals. S'ha demostrat que aquest tipus d'espais afavoreixen la convivència i disminueixen les molèsties derivades per la tinença d'animals en entorns urbans.

Convocatòria

L'Ajuntament ha convidat les persones propietàries de gossos a conèixer i provar el nou espai amb els seus animals aquest dissabte.La trobada està convocada a partir de les onze del matí i comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i el tinent d'alcalde de Medi Ambient i Entorn Natural, Josep Puigdengolas.

Redacció / Foto: Guàrdia Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
79

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix