El Trambaix assoleix un nou rècord de viatgers

El tramvia va transportar el passat any un total de 16.343.101 persones i va ser el mitjà de transport públic més valorat.

El TRAM ha fet públiques les dades de transport de viatgers durant el passat 2014. Entre gener i desembre de l'any passat es va transportar un total de 24.493.598 viatgers, dels quals 16.343.101 corresponen a la línia de Trambaix i 8.150.497 a la de Trambesòs. A més, va tornar a ser el mitjà de transport públic més valorat, segons les darreres enquestes de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Unes xifres que són les més altes des de l’entrada en servei de TRAM fa deu anys.

Durant aquesta dècada de servei, més de 225 milions de viatgers han utilitzat el TRAM. La xarxa Trambaix, amb tres línies, T1, T2 i T3 i 29 parades, ha estat la més utilitzada amb més de 155 milions de viatgers. S’ha passat dels 5.752.261 del 2004 als actuals 16.343.101.

En xifres

TRAM consta de dues xarxes –Trambaix i Trambesòs-, sis línies, un total de 29,2 quilòmetres de via i 56 parades. La  xarxa Trambaix està formada per les línies T1, T2 i T3 que transcorren en un tronc comú de 6 quilòmetres pels municipis de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat. La xarxa té una longitud de 15,1 km i 29 parades.

Redacció / Foto: TRAM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
78

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix