L’atur va baixar un 1,6% el passat mes de desembre

Al tancament del 2014 un total de 62.320 persones, un 14,6% de la població activa de la comarca, es trobaven en situació de desocupació.

L’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, amb les dades facilitades pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ha facilitat les dades de l’atur registrat el passat mes de desembre. L’any 2014 es va tancar amb 62.320 persones aturades, és a dir, un 14,6% de la població activa estimada de 2013. Un índex igual al registrat a Catalunya i un 0,1% més que el de l’Àmbit Territorial Metropolità.

Així, un total de 1.000 persones va poder trobar feina aquest passat mes de desembre que va permetre la disminució de l’atur al Baix Llobregat en un 1,6%. A diferència del mateix mes de l’any passat (2013) el descens ha estat de 6.549 persones (-9,5%).

Sant Vicenç dels Horts continua liderant els municipis amb més aturats tot i que aquest passat mes ha baixat fins al 19,2% amb un descens de l’1,3%. A continuació, se situa Martorell amb un 17,7% d’atur i en tercera posició Esparreguera, amb un 16,9%. Sant Just Desvern es manté com la població amb menys persones desocupades en edat de treballar amb un 8%, mentre que a continuació estan Begues (9%) i Collbató (9,2%) respectivament.

Entre les ciutats amb més població cal destacar el descens en el nombre d’aturats aquest desembre passat de Castelldefels (-2,8%), El Prat de Llobregat (-2,8%) Cornellà de Llobregat (-2,6%) i Molins de Rei (-2,2%). En canvi, Sant Esteve Sesrovires ha pujat un 3,3% i Abrera ho ha fet amb un 2,5%.


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
78

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix