Compte enrere per a la Fira Infantil de Nadal de Cornellà

Spa infantil, actuacions en viu o taller de disfresses, entre les novetats de la vint-i-dosena edició.

Tot a punt per a la Fira Infantil de Cornellà, una de les més veteranes. Enguany celebra la vint-i-dosena edició del 24 al 31 de desembre. De forma prèvia i amb visita concertada d’escoles, els dies 19, 22 i 23 de desembre ens visitaran més de 4.000 alumnes d’educació primària. En total 8.300 metres quadrats que acullen castells inflables, atraccions, tallers de tota mena, actuacions en viu, esports... Tot en un mateix recinte amb una àmplia oferta d’activitats lúdiques i educatives adaptades per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys. El saló obrirà per al públic en general del 24 al 31 de desembre de 10h a 20h excepte els dies 24 i 31 que es tancarà a les 18h. El Dia de Nadal i Sant Esteve la fira romandrà tancada.

Novetats i atraccions

Entre les novetats, hi ha la possibilitat de participar en el taller CHIC4U, un spa infantil amb zona de manicura, massatge i perruqueria. També destaquen actuacions en viu. El dia 28 de desembre, al matí, actuarà la banda de jazz Dixiecat Street Dance i també s’organitzarà el taller de disfressa. A més, dissabte 27 de desembre, els Castellers de Cornellà faran un taller per ensenyar com es fan els castells i, a la tarda, tenen previst fer una demostració.

Al llarg dels dies de la Fira Infantil, també es farà la presentació del Flipy Flux, una nova joguina que potencia la ciència, la màgia i la diversió. Es faran representacions per tal que tots els nens i nenes vegin com una figura tan particular com un Toroide, gira pel cos com si fos bombolla de sabó.

D’altra banda, la Fira Infantil implica diversió a dojo amb un ampli ventall d’activitats. En aquest sentit l’àrea dedicada als castells inflables, atraccions firals i llits elàstics és la zona més demandada pels més petits. Epi, Bob Esponja, El Tigre, Shrek o el Peque Simpson són alguns dels personatges representats als castells inflables. Els llits elàstics completen l’oferta pels més saltimbanquis. Quan atraccions típiques de fires, enguany els nostres petits visitants podran gaudir amb el Bot-Bot Simpson i el carrusel dels cavallets.

La Fira Infantil dóna cabuda a tot tipus de propostes amb un espai molt especial per a treballs manuals i la divulgació de valors culturals, una zona molt reclamada pels nostres visitants sobretot per a la franja d’edat d’entre 8-12 anys. Gràcies a l’ èxit d’altres edicions, tornen tallers com el Toc-toc, un joc que es practica amb l’ús de portes reciclades de forma original i que potencia l’habilitat dels participants, o els tallers de treballs manuals impulsats pel Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Cornellà com el de Medi Natural que fomenta el coneixement de la fauna o el taller “Fem la nostra flor”, “Fem el peix” o el de màscares de la fauna del Baix Llobregat. Es repeteix també d’altres com el taller de maquillatge, al qual s’afegeix una de les novetats, un spa infantil amb zona de manicura, massatge i perruqueria. El taller de disfresses acabarà de deixar radiants als nostres petits visitants.

Activitats esportives

L’apartat d’esports que hi ha a la Fira Infantil també és una de les àrees que reben millor acollida. Al llarg d'aquests dies es poden practicar en el saló moltes disciplines en els més de 3.500 metres quadrats que s’han reservat i que funcionarà fent petits tornejos gràcies a la col·laboració del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà i del grup de Voluntaris presents en la fira. Enguany es podrà gaudir amb pluja de pilotes, tennis taula, futbol sala, circuit de patinets, mini futbol, mini tennis i pàdel i mini bàsquet.

La fira compta també amb el suport dels cossos de seguretat. La Guàrdia Urbana de Cornellà estarà representada durant els tres dies dedicats a la visita d’escolars i faran xerrades i

demostracions sobre educació viària. Els Mossos d’Esquadra també hi participen mostrant les seves patrulles i desvelant els secrets de la seva professió als nostres menuts.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
78

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix