La Fira de la Puríssima de Sant Boi arriba a la 68a edició

Se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de desembre i la imatge del cartell és un gran arbre, símbol de vitalitat social i cultural.

Tot és a punt per a la 68a Fira de la Puríssima que tindrà lloc els pròxims dies 6, 7 i 8 de desembre. En aquesta edició, l'Ajuntament de Sant Boi fa una clara aposta per l'emprenedoria i la cohesió social així com la solidaritat com a aspectes més destacats amb la Trobada d'Economia social i Solidària (Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer) i un renovat Espai de la Solidaritat (parc de la Muntanyeta).

La Fira ha programat la Trobada d'Economia, Social i Solidària, un espai d'informació, divulgació, reconeixement i treball en xarxa. Inclourà una mostra dels projectes que s'estan treballant en aquest àmbit, així com tallers i activitats relacionats amb l'emprenedoria social, les cooperatives i les xarxes d'economia social i col·laborativa.

L'Espai de la Solidaritat incorpora elements nous, ja que s'obrirà més que mai a la participació de les entitats que treballen en l'àmbit de la solidaritat, la cooperació, la salut comunitària i la igualtat d'oportunitats. S'hi recolliran joguines per Nadal i aliments per a les famílies amb dificultats i s'hi repartirà el calendari municipal 2015, dedicat enguany als temes socials més sensibles.

La Fira té els seus orígens en el món de la pagesia i les tradicionals exposicions de fruites i verdures han anat evolucionant cap a la Carpa Fresca. En aquesta ocasió, en aquest punt estan programats tallers infantils, un "showcooking" de carxofes, entre moltes altres activitats. En la construcció de l'espai, dissenyat com una representació de la zona agrícola del Baix Llobregat, han col·laborat joves que participen en diferents tallers municipals.

La imatge

El cartell de la Fira de la Puríssima 2014 és el resultat de sumar esforços i col·laboracions. La tipografia realitzada per la noia amb síndrome de down Anna Vives (padrina del Cros Solidari per la Salut Mental), i els dibuixos dels nens i les nenes del taller d'art de Can Castells Centre d'Art han volgut recollir tots els aspectes integradors en un gran arbre, on pengen elements relacionats amb la natura i el món pagès, origen del certamen, així com aspectes que componen la vida quotidiana de la ciutat, símbol de vitalitat social i cultural.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix