L'Hospital General del Parc Sanitari obté una acreditació de 95,5%

La instal·lació santboiana ha superat la nota que va obtenir fa quatre anys.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha concedit a l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ubicat a Sant Boi de Llobregat, una acreditació del 95,5%. D’aquesta manera supera la nota obtinguda de 92,06% de l’any 2009, que va ser la primera vegada que va haver de passar l’examen per aconseguir l’acreditació.

Segons fons de l’Hospital General del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu “és un reconeixement que posa de manifest l'evolució de model pel qual aposta el Parc Sanitari i que està basat en una millor organització i definició de processos, procediments, protocols i/o plans funcionals que permeten millorar el treball dels professionals i que repercuteix, per tant, en la qualitat dels serveis que oferim als nostres usuaris/es. Una qualitat que és un dels valors en els quals es recolzen tots els centres de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i que ens guia tant en l'atenció assistencial com en la gestió interna.”

L'acreditació superada per l'Hospital General està basada en el model EFQM, un model que està basat en nou criteris d'acreditació; 1. Lideratge; 2. Política i Estratègia; 3. Persones; 4. Aliances i Recursos; 5. Processos; 6. Resultat en els clients; 7. Resultat en les Persones; 8. Resultat en la Societat i 9. Resultats Clau.“Aquest 95,5% aconseguit en l'acreditació és fruit de tots els que treballen al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.  El seu compromís diari amb les persones que atenem, les seves ganes de millorar dia a dia, la seva implicació i la unió de professionals, direcció i col·laboradors són factors que permeten créixer al Parc Sanitari”, segons fons de l’Hospital General.

Redacció / Foto: Hospital General Parc Sanitari SJD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix