El Baix Llobregat es mobilitza demà contra la violència masclista

L’acte central se celebrarà al Parc de la Torreblanca aquest diumenge (12 h).

El Parc de Torreblanca acollirà, per segon any consecutiu, la Marxa El Baix Llobregat contra la Violència Masclista. Un acte que se celebrarà demà diumenge 23 de novembre.

Aquesta es planteja com una marxa oberta a la participació de tothom, organitzada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat en col·laboració amb onze ajuntaments de la comarca: Cornellà de Llobregat, El Papiol, Esplugues de Llobregat, Gavà, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Torrelles de Llobregat i Viladecans, i comptarà també amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les diferents marxes sortiran de cadascun d’aquests municipis baixllobregatins, i s’aniran trobant per arribar plegades a les 12 hores al Parc de Torreblanca, on es faran llaçades de color lila als arbres i es desenvoluparà l’acte principal on es llegirà el “Manifest contra la violència vers les dones”.

Redacció / Foto: Consell Comarcal del Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix