La Plataforma Gavà Solidària ja comença a treballar

Està integrada per representants de les entitats locals i serà l’encarregada d’orientar i desenvoluparà les iniciatives que es posin en marxa.

La Comissió Permanent de la Plataforma Gavà Solidària es va reunir per primer cop, i tindrà com a objectiu orientar i desenvolupar les iniciatives que sorgeixin de les entitats locals que formen la Plataforma. Es van constituir quatre comissions de treball: comissió del model organitzatiu i estatuts, comissió dels nous projectes, comissió de planificació i comissió dels aliments. Els presents a la trobada es van repartir per les diferents comissions que tenen l’encàrrec d’elaborar propostes per a ser valorades pel plenari de la comissió permanent, que será l’òrgan que en donarà l’aprovació. Aquestes propostes seran les que, un cop validades, marcaran l'acció que a curt i mig termini desenvoluparà la Plataforma Gavà Solidària.

“La comissió neix després de la trobada amb entitats que l’alcaldessa Raquel Sánchez va convocar el mes de juliol perdonar un nou impuls a la Plataforma dotant-la de més autonomia i posant la logística municipal a la seva disposició per poder complementar les actuacions que portin a terme”, explica el tinent d’alcalde de l’Àmbit de Serveis a la Persona, Víctor Carnero.

Redacció / Foto: Gavà Televisió

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix