L'Aeroport de Barcelona-el Prat tindrà un hivern molt mogut

Les companyies aèries programen per a aquesta temporada un 6,8% més de seients de sortida respecte al 2013.

Les companyies aèries han programat a l'Aeroport de Barcelona-el Prat més de 8,4 milions de seients de sortida per a la temporada d'hivern que comença el pròxim diumenge, fet que suposa un creixement del 6,8% respecte al 2013. Destaca l'augment de l'oferta a destinacions intercontinentals amb un creixement del 34,7% a Àsia, 31,6% a l'Orient Mitjà i 18,2% a l'Amèrica Llatina. Per països, els mercats que experimenten un major increment són Itàlia amb un 19,8% més, França amb un 13,9% i el Regne Unit amb un 12,4%.

En l'apartat d'operacions, els moviments programats de sortida per les companyies per a la temporada d'hivern són més de 47 mil, un 4,1% més que l'any passat. En aquest sentit, el creixement més gran el trobem en les operacions a destins d'altres continents amb un 8,3% més que el 2013.

L'Aeroport de Barcelona-el Prat comptarà amb 28 noves rutes, d'un total de 235 que l'uniran a prop de 140 destinacions. Com a novetat respecte a l'hivern de 2013 trobem Pequín (Xina), entre d'altres. L'Aeroport estarà connectat amb 28 destins nacionals, més de 80 europeus i 25 intercontinentals.

La programació de seients i moviments a la temporada d'hivern 2014-2015 està subjecta a canvis per part de les companyies aèries.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix