Neix la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Llobregat

Pura Velarde és la presidenta i la seva primera tasca serà realitzar, amb una comissió de treball, un diagnòstic de la situació actual i l’impacte de les retallades a la comarca.

La Federació d’Associacions Veïnals de Cornellà de Llobregat (FAVCO) va acollir la primera reunió de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Llobregat. La reunió va comptar amb la presència dels i les membres del Fòrum Social del Baix Llobregat –impulsor de la iniciativa- així com altres entitats socials i sectorials de la comarca i L’Hospitalet de Llobregat que s’han afegit al manifest promotor de la nova Plataforma.

Durant la reunió, Pura Velarde va ser elegida per unanimitat portaveu de la Plataforma. A més es va crear una comissió de treball que realitzarà un diagnòstic de la situació actual i de l’impacte de les retallades a la comarca. Aquest estudi serà pròximament presentat en actes informatius i per fer accions puntuals a municipis on hi ha centres sanitaris públics com Viladecans, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí o fins i tot l’Hospitalet de Llobregat. Valverde explica que “hem aplegat sota una mateixa plataforma totes les que ja existeixen per fer una tasca unitària en defensa de la sanitat pública, sobretot, referent a l’atenció primària, que per a nosaltres és un pilar fonamental.”

La Plataforma també va decidir que es coordinarà amb les iniciatives en lluita que en aquest moment estan actives a la comarca i que participarà en les mobilitzacions que la Plataforma per una Catalunya Social realitzi a Barcelona. Cal destacar que el pròxim octubre hi ha convocada una gran manifestació a favor del sector públic, on té previst participar la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: PDSPBLL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
235

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix