Els infants de l’Hospitalet de Sant Joan de Déu podran ‘viatjar’ a l’espai

El centre sanitari i l’empresa Hewlett Packard han col·laborat conjuntament per decorar diversos espais del servei de Diagnòstic per la Imatge.

L’Hospital Sant Joan de Déu i Hewlett Packard (HP) han dut a terme una iniciativa de col·laboració que ha permès decorar diversos espais del servei de Diagnòstic per la Imatge de l’Hospital per tal que els infants que són sotmesos a proves de ressonància magnètica o TAC visquin l’experiència de la millor manera possible. Gràcies a la tecnologia d’impressió digital HP Làtex, els aparells s’han convertit en naus especials i la sala diagnòstic per la imatge en l’espai sideral per on el pacient, convertit en “astronauta”, viatja mentre es fa la prova diagnòstica.

L’actuació ha estat possible gràcies a la tecnologia HP Làtex desenvolupada en el laboratori d’I+D que HP té a Sant Cugat del Vallès. Aquesta tecnologia permet realitzar impressions aplicables sobre tot tipus de superfícies amb infinites possibilitats en el camp de la decoració.

Les parets i el mobiliari dels vestuaris, les sales de preparació per a les proves de diagnòstic i els mateixos aparells de TAC –finançat per la Fundació privada Cellex- i Ressonància Magnètica han estat folrades amb imatges galàctiques que recreen la vida quotidiana d’un astronauta.

Cada any es fan a l’Hospital més de 5.000 proves de TAC i 6.000 de ressonància magnètica. Tot i que es tracten de proves indolores, alguns infants les viuen amb estrès i per evitar-ho, la nova decoració apel·la l’imaginari de l’infant, i l’anima a convertir-se en el protagonista d’una missió espacial.

Redacció / Foto: Hospital Sant Joan de Déu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
235

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix