Les dones i el mercat de treball, a debat a Sant Joan Despí

Es va celebrar al Centre Cívic Les Planes i van participar una vintena de persones.

El Centre Cívic Les Planes de Sant Joan Despí va acollir la jornada anomenada “Dones i el mercat de treball”, emmarcat dins del quart Congrés de les Dones del Baix Llobregat del qual el municipi baixllobregatí és subseu.

En primer lloc es va projectar el documental “Por cuenta ajena. Inserciones laborales de mujeres immigradas en Catalunya” i, posteriorment, es va portar a terme un debat amb dues de les autores d’aquest documental, Karla i Marisela Montenegro, membres del Grup d’investigació “Fractalidades en Investigación Crítica” del Departament de Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant el debat posterior al documental es va poder parlar de la situació, en molts casos, d’extrema vulnerabilitat en el que viuen les dones migrades i la seva capacitat de resiliència que demostren en el dia a dia. Algunes de les dones assistents a l’acte eren dones migrades i van tenir la força i l'oportunitat d’explicar les seves experiències de vida, fet que va enriquir enormement l’acte. Totes elles van destacar que la majoria de les dones són capaces de trobar sortides a situacions de molta dificultat viscudes per elles mateixes, per les seves famílies o per les persones del seu entorn.

La propera activitat de subseu del 4t Congrés de les Dones del Baix Llobregat serà el divendres de la setmana vinent, 26 de setembre, a Sant Boi de Llobregat.

Redacció / Foto: CCBLL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
235

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix