L’Associació de Familiar d’Alzheimer del Baix Llobregat celebra els vint anys

Sant Feliu de Llobregat acollirà, el pròxim 20 de setembre, un ampli ventall d’actes commemoratius.

L'Associació de Familiars d'Alzheimer del Baix Llobregat (AFABAIX) celebra enguany el seu vintè aniversari. Per commemorar-ho, té previst fer a Sant Feliu de Llobregat el pròxim dia 20 de setembre un ampli ventall d'actes que culminaran en un dinar de germanor a la Sala Ibèria d’aquest municipi. Un acte on es vol “agrair el suport de tots aquells que ens han ajudat a vetllar pel benestar dels malalts d'Alzheimer i les seves famílies. Des d'administracions i fundacions, als voluntaris que, dia a dia, aporten el seu petit gran granet de sorra per a millorar la qualitat de vida dels afectats”, segons explica el comunicat que han emès als mitjans de comunicació.

A més es farà un especial reconeixement al consistoris municipals que s’han adherit a la campanya que hem iniciat des de CEAFA per fer de l’Alzheimer una qüestió d’estat: Els Ajuntaments Solidaris amb l’Alzheimer. També és comptarà amb presència dels alcaldes i regidors de la majoria de municipis del Baix Llobregat, així com amb diferents personalitats del món associatiu, polític i social.

El programa d'actes d'aquest és el següent:

- a les 12h. Se celebrarà una missa a la catedral de Sant Feliu, en memòria dels que ens han deixat, en suport als cuidadors i en senyal d'agraïment per la trajectòria de l'Associació.

- a les 13h. es farà una Ballada de Sardanes a la plaça de la Vila, seguida de l'actuació dels Castellers de Cornellà.

- a les 13.45h: Enlairament de globus a la mateixa plaça de la vila, simbolitzant la memòria que s'esvaeix.

- a les 14h es durà a terme el dinar de germanor, a la sala Ibèria, amb la presència de representants polítics i socials de diferents àmbits, en el decurs del qual es realitzaran breus actuacions i un reconeixement públic a tots aquells que ens han donat el seu suport al llarg de la nostra trajectòria, i especialment als consistoris que s'han sumat a la campanya d'Ajuntaments Solidaris amb l'Alzheimer. Es podrà col·laborar amb "la taula 0" al núm. de compte ES32-2100-3315-21-2200065695.

Redacció / Foto: AFAB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
235

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix