Sant Joan Despí commemora la Diada batejant l'avinguda Onze de Setembre

És l'accés principal a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Sant Joan Despí va tenir un protagonisme especial durant la Diada Nacional de Catalunya, ja que va celebrar el bateig de l'avinguda Onze de Setembre, on es troba l'accés a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L'alcalde, Antoni Poveda, el directiu de l’FC Barcelona, Jordi Moix, responsable de Patrimoni del club, van descobrir la placa amb el nou nom d'aquesta avinguda (fins ara coneguda popularment com avinguda del Sol, tot i que no estava inclosa de manera oficial al nomenclàtor), i Carla Rodríguez i Núria Casa, alumnes de l'Escola de Música Enric Granados, van ser els encarregats de descobrir la placa.

Amb aquest canvi de nom es compleix amb un acord de Ple que va aprovar per unanimitat batejar aquesta avinguda, ubicada en una zona de creixement i en una de les entrades a Sant Joan Despí, amb un nom tan simbòlic que sempre recordarà la commemoració del Tricentenari.

L'alcalde, Antoni Poveda, va explicar durant l’acte que és molt simbòlic que es bategés aquesta via "tres-cents anys després de la caiguda de Barcelona davant les tropes de Felip V. Aquesta és una de les entrades a la ciutat, on està la Ciutat Esportiva, i que està en ple creixement, una zona de referència a Sant Joan Despí". Per la seva banda, el directiu de l’FC Barcelona va destacar que "estem orgullosos i contents que l'Ajuntament de Sant Joan Despí hagi triat aquesta avinguda per anomenar-la Onze de Setembre. Som un club amb ADN catalanista, arrelat al país, i per a nosaltres és motiu de satisfacció."

En l'acte van participar l'Escola de Música Enric Granados que va interpretar El cant de la senyera i Els Segadors, i la Colla de Geganters de Sant Joan Despí que va fer ballar en Jujol i la Creació per tancar l'acte.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
235

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix