La 30a edició de la Paella de la Gent Gran aplegarà unes 2.000 persones

Se celebrarà en el parc de Sant Pancraç de Sant Joan Despí en el marc de la Diada de Catalunya.

Com ja és tradició, Sant Joan Despí organitzarà la Paella de la Gent Gran, que enguany arriba a la trentena edició.  L’activitat, que se celebrarà aquest dijous 11 de setembre, ret homenatge a la gent gran de la ciutat baixllobregatina i, alhora, serveix per commemorar la Diada. Un acte que aplegarà al parc de Sant Pancraç al voltant de 2.000 persones.

Aquesta cita ha esdevingut en les darreres tres dècades un punt de trobada de la gent gran en un acte que vol reivindicar l’esperit de la festa de Catalunya tot fent un exercici de convivència. La celebració és possible gràcies a la participació de més d’un centenar de voluntaris que s’impliquen en tots els preparatius.

Un any més, el cuiner José Maria Martín serà l’encarregat de preparar aquesta paella en la qual utilitzarà al voltant de 300 quilos d’arròs, 30 quilos de pebrot vermell, 10 quilos d’alls, 50 quilos de tomàquet, 120 quilos de costella de porc, 60 quilos de pollastre, 60 quilos de calamars, 60 quilos de gambes i 30 quilos d’escamarlans, entre d’altres. La gent gran continuarà gaudint de la festa amb un ball que es farà al Casal de la Gent Gran de Can Maluquer a les 17 hores.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix