Punt final a la Festa Major d’Estiu de Castelldefels

Milers de persones van participar durant quatre dies en les diferents activitats que es van celebrar en el municipi baixllobregatí.

La Festa Major d'Estiu de Castelldefels va posar punt final diumenge passat. Des del 14 al 17 d’agost un ampli ventall d’activitats es van celebrar en el municipi baixllobregatí tant per als veïns com per la resta de persones fora del municipi que hvan voler participar en un ampli programa de propostes organitzades per l’Agrupació de Cultura Popular com gegants, grallers, cercavila, correfoc, castells, processó, amb concerts, orquestres, havaneres, sardanes, activitats esportives i activitats infantils. La pluja també va ser protagonista i va obligar a traslladar d'ubicació algunes de les activitats com la Plantada de Castells que es va haver de realitzar a la pista poliesportiva de Can Roca.

Segons l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, la valoració ha estat molt positiva i afegeix que “l'Ajuntament ha fet un esforç per recuperar el concert gratuït de gran format i els focs artificials, i la ciutadania tant de Castelldefels com de pobles veïns han respòs acudint en massa a les propostes d'un programa pensat per atots els públics”. D’altra banda, el regidor de Cultura i Festes, David Grau, va manifestar que “ha estat una festa per a grans i petits amb tot tipus de propostes lúdiques i esportives intentant confeccionar un programa per a tots els gustos, encara que sempre és difícil contentar a tothom. Això sí, estem satisfets pel gran nivell d'assistència a la gran majoria d'activitats.”

Pregó, música, activitats i focs artificials

Lorenzo Quinn, artista de reconegut prestigi internacional, va ser l’encarregat de fer el pregó de les festes. Enguany es va recuperar el concert gratuït de gran format al parc de la Muntanyeta amb el grup malagueny Efecto Mariposa, que arribava a Castelldefels amb nou disc. Les propostes musicals van incloure l’actuació de Los Diablos. Les nits a la plaça es van amenitzar amb orquestres i ball per a tots els gustos amb l'Elèctric Pop Orquestra, l'orquestra internacional Maravella o La Loca Histèria; la cantada d'havaneres amb el tradicional rom cremat  amb el grup Ultramar, va tornar a gaudir d'una sensacional assistència de públic aquest cop a l'espai davant de la Biblioteca Central. El programa es va completar amb concorregudes activitats infantils i esportives, i la fira d'atraccions, que va tornar a ser un dels principals pols d'atracció per a la ciutadania. Aquest any, a més, van tornar els Focs Artificials a la Festa Major d'Estiu que van posar fi a una nova edició.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
153

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix