L’Aeroport de Barcelona-el Prat ofereix més d’un milió de seients a l’operació sortida d’agost

Durant aquests dies hi haurà 6.406 moviments entre enlairaments i aterratges i entre els destins més sol·licitats estan les Illes Balears, Amsterdam, Londres i Moscou.

Des d’avui i fins al dimarts 5 d’agost, l’Aeroport de Barcelona-el Prat funcionarà l’operatiu sortida d'agost. Les diferents companyies aèries han posat a disposició dels usuaris un total de 1.119.944 places (seients oferts), que suposa un 7,6% més que el 2013. Pel que fa al nombre de moviments, està previst que es registrin 6.406 vols durant els set dies d'operació sortida, un 4,9% més que l’any passat. Segons les previsions, els dies amb més activitat en nombre d'operacions d'aeronaus són el divendres 1 d’agost, i el diumenge, 3.

 

Dia

Operacions

Seients oferts

Dimecres, 30 de juliol

916

158.104

Dijous, 31 de juliol

901

156.673

Divendres, 1 d’agost

975

169.944

Dissabte, 2 d’agost

882

157.082

Diumenge, 3 d’agost

941

165.338

     

Dilluns, 4 d’agost

936

162.658

Dimarts, 5 d’agost

855

150.145

 

 

 

 

 

 

 

 

Vols xàrter i destinacions

Pel que fa a l'operativa de vols xàrter, durant el període estival la tendència continua en augment fins al 12%. L'increment es reprodueix durant tots els dies de la setmana i especialment els dissabtes. A la terminal T2 opera més del 65% d'aquesta operativa.

Les destinacions més sol·licitades en l'àmbit nacional són les Illes Balears (Mallorca, Eivissa i Menorca) i Màlaga. Pel que fa a ciutats de la Unió Europea pertanyents a l'espai Schengen, cal destacar Amsterdam, París, Roma i Frankfurt mentre a l'espai No Schengen destaquen Londres, Dublín i Bucarest. Finalment, en l'àmbit internacional, les ciutats més demanades són Moscou, Sant Petersburg, Tel Aviv i Istanbul.

D’altra banda, l'Aeroport de Barcelona-el Prat optimitzarà els recursos per fer front a l'augment de passatgers. En l'àmbit dels serveis aeroportuaris (serveis d'informació, carros portaequipatges, neteja, assistència a persones amb mobilitat reduïda, personal dels aparcaments, etc.), es cobriran els dies i hores punta amb el personal necessari per absorbir el volum d'usuaris i oferir un servei òptim complint amb els índexs de qualitat establerts.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
153

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix