Lluïsa Moret aposta pel tracte directe amb la ciutadania

L'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat traslladarà la seva activitat a un barri de la ciutat cada dues setmanes durant tres dies.

La iniciativa forma part del projecte Alcaldia als Barris, que té com a objectiu facilitar un contacte més pròxim amb la ciutadania. Així doncs, l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, durà la seva activitat als diferents barris del municipi durant tres jornades (de dimarts a dijous) a partir de mitjans de setembre. L’objectiu és tenir més presència al territori i participar activament en la seva vida quotidiana. L'activitat de l'alcaldessa tindrà lloc majoritàriament als carrers i les places del barri. El seu "despatx" serà provisionalment al centre cívic del barri en qüestió, on tindran lloc lesreunions de l'equip de govern i de la direcció tècnica de l'Ajuntament i la resta de compromisos derivats de la tasca institucional de l'alcaldia. El projecte Alcaldia als Barris és una de les primeres deu mesures que ha pres el govern municipal de Sant Boi en la nova etapa iniciada amb Lluïsa Moret com a alcaldessa.

Altres accions

El projecte inclou altres accions també de proximitat, com per exemple la iniciativa Conversa amb l'alcaldessa, que permetrà a veïns i veïnes intercanviar opinions en persona amb Lluïsa Moret mitjançant trobades de grup, o El dia a dia del barri, que consistirà a destinar un dia sencer a participar en la vida quotidiana del barri tot visitant el mercat, els comerços i tallers, les escoles, els parcs, les instal·lacions esportives o els centres de salut. D’altra banda, també hi haurà trobades amb comunitats de veïns i altres grups o col·lectius ciutadans, sempre en companyia del regidor o la regidora de cada barri. A més, Moret dedicarà un matí a Equips de manteniment de barri que l'Ajuntament ha posat en marxa recentmentmitjançant un pla d'ocupació per donar una solució àgil a les necessitats de manteniment.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
153

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix