Es presenta la nova Plataforma Gavà Solidària

Tindrà una dotació de 70.000 euros pel 2014 i funcionarà amb un Plenari i una Comissió Permanent.

Durant el plenari de juliol es va presentar la Plataforma Gavà Solidària. L’objectiu d’aquesta nova proposta organitzativa és seguir treballant de forma conjunta per sumar esforços i vehicular-los per afavorir la inclusió social, fent efectius els drets de les persones i minimitzar l’impacte de la situació econòmica, mitjançant la construcció d’una societat basada en la col·laboració i la implicació de tothom.

La Plataforma funcionarà amb un Plenari i una Comissió Permanent. Tindrà un funcionament autònom del funcionament municipal i es regirà pel que estableixin els seus estatuts, el seu Reglament de Règim Intern, el Plenari i la Comissió Permanent, que en qualsevol cas estaran coordinats en les decisions a prendre.

L’Ajuntament aportarà suport logístic a les activitats de la Plataforma, posarà el personal tècnic a disposició de les necessitats de les iniciatives que es posin en marxa d’acord amb les seves disponibilitats, cedirà un local municipal per esdevenir seu i donarà suport econòmic. En concret, els 70.000 euros pressupostats per la Plataforma per aquest 2014.

El plenari de la Plataforma serà l’encarregat d’elaborar i aprovar els estatuts, aprovar el Reglament de Règim Intern, proposar els membres de la Comissió Permanent, validar les activitats que proposi la Comissió Permanent, proposar subcomissions de treball per àmbits d’actuació (educatiu, social, alimentari, lleure, habitatge...) tot definint programes a desenvolupar, aprovar els comptes de la Plataforma i destinar els recursos que es considerin adients a la realització d’activitats a proposta de la Comissió Permanent. D’altra banda, la Comissió Permanent serà convocada pels seus membres i estarà formada per representants d’entitats, voluntaris i voluntàries i tècnics municipals sense cap representació política. El seu mandat tindrà una durada de dos anys i actuarà com una entitat en relació a la sol.licitud de suport logístic municipal per al desenvolupament d’activitats.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
153

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix