La platja de Gavà és l’única del Baix Llobregat on oneja la bandera blava

L’acte d’entrega del distintiu ha tingut lloc aquest matí a Port Ginesta (Sitges).

El tinent d’alcalde i president de l’àmbit de Governació, Via Pública, Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Gavà, José Obispo ha assistit a l’acte d’entrega de la bandera blava que ha tingut lloc aquest matí a Sitges. Un acte que ha estat presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila. La bandera blava oneja a la platja de Gavà des de l’any 2011 i, enguany serà l’única del Baix Llobregat amb aquest distintiu.

La Bandera Blava és un guardó ambiental concedit a aquells municipis, que realitzen un especial esforç en la gestió de l'entorn litoral de les seves aigües interiors i de les seves platges, d'una manera respectuosa amb el medi ambient i la natura. Per obtenir la Bandera Blava, la comunitat local i les seves platges han de complir una sèrie de criteris, que fan referència a la qualitat de les aigües de bany, la informació i educació ambiental, la seguretat i els serveis.

La bandera blava s’atorga cada any i només és vàlida mentre es compleixin els criteris exigits. La Fundació Europea d’Educació és l’entitat privada que atorga aquest distintiu. Una entitat constituïda i representada per una organització no governamental ambiental en cadascun dels més de 40 estats participants. La platja de Gavà a més de la bandera blava ha rebut la Q de Qualitat del Consorci de turisme del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix