Comprar la targeta T-10 en les estacions d'FGC tindrà premi

Durant els mesos de juny i juliol, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posa en marxa la campanya “Pròxima estació, estiu!”, amb la qual ofereix entrades pel Zoo de Barcelona i obsequis dels seus productes turístics.

Del 19 de juny al 25 de juliol, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posa en marxa la campanya “Pròxima estació, estiu!”, amb la qual per la compra de targetes T-10 a les màquines expenedores de les estacions d’FGC, s’ofereixen obsequis de la seva oferta turística o entrades al Zoo de Barcelona. L’objectiu de la campanya és promocionar l’ús del transport públic amb incentius per la compra de títols de transport integrats, alhora que vol promocionar la seva campanya d’estiu amb premis en tots els seus productes turístics.

Així, els regals que es poden triar són:

Amb la compra de T-10 per un import equivalent o superior a 100€:


•    1 bitllet combinat Zoo de Barcelona (inclou bitllet FGC i entrada 2x1 al Zoo)


•    1 bitllet per al cremallera de Vall de Núria


•    1 bitllet per al cremallera i els funiculars de Montserrat



Amb la compra de T-10 per un import equivalent o superior a 60€:


•    1 passi per al telecadira de Vallter 2000


•    1 bitllet per al Tren del Ciment


•    1 passi per al telecabina de La Molina


Quan es comprin els títols de transport, els rebuts impresos s’hauran de bescanviar a la botiga d’FGC ubicada al Triangle de Barcelona, als Centres d’Atenció al Client de Pl. Catalunya i Pl. Espanya, o als agents de les estacions de: Línia Barcelona-Vallès o Línia Llobregat-Anoia: (Plaça Espanya, L’Hospitalet, Cornellà Riera, Sant Boi de Llobregat, Martorell Central, Martorell Enllaç, Manresa Alta i Igualada).

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix