Viladecans tindrà el seu Mercat de Pagès cada dimecres

De 9 a 14 hores, al parc de Can Xic, es vendran productes de ‘quilòmetre zero’ produïts al Parc Agrari del Baix Llobregat

Es posa en marxa, demà dimecres 18 de juny, el Mercat de Pagès al parc de Can Xic de Viladecans, que tindrà lloc tots els dimecres (de 9 a 14 hores) que no siguin festius. Es tracta d’un projecte pilot promogut per pagesos de Viladecans, l’Ajuntament i el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola de Viladecans i Xarxa Comercial de Viladecans. En aquest projecte poden participar fins a sis parades de venda.

La ciutadania pot trobar-hi fruites i verdures fresques, de qualitat i de proximitat, algunes de producció ecològica i totes amb el segell de qualitat ‘Producte Fresc’ del Parc Agrari del Baix Llobregat, distintiu dels productes que es cultiven en aquest àmbit. També es poden vendre altres productes alimentaris elaborats i ramaders produïts dins de l'àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat i la seva àrea d’influència.

La iniciativa, que ja es duu a terme en altres municipis de la comarca, sorgeix de la voluntat de venda directa del productor al consumidor, aconseguint així productes molt frescos a preus molt adequats. A més, contribueix a mantenir i promoure l’activitat agrícola a la comarca: una agricultura de quilòmetre zero i de temporada, justa socialment i ambientalment perquè suposa un consum responsable que evita la despesa en envasos i en el combustible necessari per al transport dels productes en viatges més llargs.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix