La desena Fira de la Solidaritat reclama el dret a una vida digna

Inclourà una mostra d’entitats solidàries de Sant Feliu de Llobregat que volen donar a conèixer la feina que duen a terme.

Aquest dissabte se celebrarà a la plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat la Fira de la Solidaritat, organitzada pel Consell Solidari i l'Ajuntament junt amb la participació d'una quinzena d'entitats. La fira, que un any més se centrarà en reclamar el dret a una vida digna, va incloure enguany una activitat prèvia. Una xerrada que va tenir lloc ahir dijous a l'Ateneu Santfeliuenc. L'assagista i crític d'art, Iván de la Nuez, va donar la seva visió sobre la Cuba d'avui, vista a través de la fotografia.

D'altra banda, en el marc d'un ambient lúdic i festiu, la Fira de la Solidaritat inclourà la mostra d'entitats solidàries de Sant Feliu, a través de la qual es donarà a conèixer la feina que les organitzacions no governamentals i solidàries del municipi estan duent a terme. A més, al matí hi haurà espectacles d'animació infantil i tallers, mentre que a la tarda es faran diverses activitats com exhibicions de percussió africana, balls etíops o un taller de Bollywood. A les 19.15 h es farà la lectura del Manifest, a càrrec de les entitats solidàries participants en la jornada. La fi de festa estarà marcada per una cercavila.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix