L’Aeroport de Barcelona-el Prat continua creixent en el nombre de passatgers

Va augmentar un 5,5% i els usuaris de vols intercontinentals un 9,8%.

 

Un total de 3.397.097 passatgers, un 5,5% superior a la de l'any 2013, han estat els usuaris que han passat per l’Aeroport de Barcelona-el Prat durant el mes de maig. Així, en els cinc primers mesos de l'any, 13.517.143 usuaris han utilitzat les instal·lacions de l'aeroport baixllobregatí, el que suposa un augment del 7% respecte al mateix període de l'any passat.

D’altra banda, els passatgers de la Unió Europea (UE) són els que més han crescut durant el passat mes amb un augment del 9,7%, seguits dels usuaris de vols internacionals de països que no formen part de la Unió Europea que ho han fet en un 5,3 %, destacant l'increment dels intercontinentals en un 9,8%. L’altra cara de la moneda han estat els passatgers nacionals, que registren xifres negatives durant maig amb un descens del 2,1%.

Altres dades

En l'apartat d'operacions, l'aeroport barceloní es manté en xifres positives i tanca el mes amb un augment del 2,4%, en total 26.507 aterratges i enlairaments. Des de començaments d'any, l'increment se situa en un 1,8% amb 107.744 moviments.

Finalment, s'han transportat 8.769.176 quilos de càrrega aèria, el que suposa un augment del 8,6% respecte al 2013. Destaca el creixement del 16,7% en els vols internacionals n de la Unió Europea. En l’acumulat de l’any ja s'han transportat 41.822.266 kg de càrrega, un 2,5% més.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix