La Caminada Solidària a Viladecans arriba a la setena edició

L'activitat, que es farà aquest diumenge, a partir de les 10 hores, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i del Col·legi Sant Gabriel.

Unilever España, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecans, organitzarà aquest diumenge 1 de juny la Caminada Solidària, que arriba a la seva setena edició. Per segon any consecutiu, l'objectiu d’aquesta activitat esportiva és ajudar a persones de la ciutat que no tenen accés a productes d'alimentació i de primera necessitat. Els diners recaptats es lliuraran al Punt Solidari, el servei municipal que gestiona la distribució de productes alimentaris bàsics i d'higiene a les famílies sense recursos, amb el qual col·laboren Creu Roja i Cáritas. El Punt Solidari es troba a la seu de Creu Roja Viladecans des del passat mes d'abril.

La Caminada tindrà un recorregut de cinc quilòmetres per la ciutat i compta també amb la col·laboració de la iniciativa ciudadana Viladecans Solidària, els clubs locals de bàsquet femení i masculí i les empreses Danone i MelvinEvents.

L'alcalde Carles Ruiz, el director del col·legi, Vicenç Godayol, i la directora de comunicació d'Unilever España, Ana Palencia, seran els encarregats d'obrir la Caminada. Els caminants lluiran una samarreta commemorativa de l'esdeveniment i, en acabar el recorregut, Unilever lliurarà un lot de productes a tots els participants com a agraïment per la seva participació.

Redacció / Foto: Ajuntament de Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix