Divendres se celebrarà el segon aniversari del Mercat de Pagès de Sant Boi

Deu parades posen a la venda cada divendres fruites i hortalisses del Parc Agrari del Baix Llobregat.

La jornada de celebració afegirà a la presència habitual de les parades -cada divendres a la rambla de Rafael Casanova- diverses activitats, pensades principalment per posar de manifest que el consum de productes frescos, autòctons i de qualitat té una incidència positiva en la salut. Entre elles hi ha previst, per exemple, berenars saludables, una exhibició de zumba i un showcooking a càrrec del cuiner Pep Nogué, que prepararà receptes fàcils i saludables amb productes de proximitat. Un estand promourà la cervesa santboiana Hope.

El Mercat de Pagès de Sant Boi és una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Boi que compta amb el suport del Parc Agrari del Baix Llobregat i que es va posar en marxa el dia 1 de juny de 2012. L'activitat comercial es fonamenta principalment en la venda directa de productes agraris conreats als seus propis camps pels adjudicataris de les parades.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix